,

Invita køkkener – nu med virtual reality

Vi aflagde et besøg i Invita Lyngby

Sådan kan du opleve et Invita køkken i VR

Som du muligvis har set fra reklamerne så kan du nu opleve Invita Køkkener i VR. Med tiltaget søger Invita at give nye muligheder for at opleve en visualisering af sit Køkken. Konceptet går ud på at man som kunde kan modtage et link og se hvordan køkkenet vil se ud inden det bliver bygget. Som en del af tiltaget har Invita sendt et par VR-briller ud til butikkerne. Moderselskabet Nobia AB har samlet set har mere end 60.000 besøgende i sine butikker i Europa, så der ligger et betydeligt potentiale i at øge kundeoplevelsen, og købsprocessen.

Læs vores vurdering efter reklamefilmen fra Invita:

Hvordan fungerer det?

 

Jeg aflagde besøg i Invita Lyngby, som bød os pænt velkommen. De fortalte lidt om mulighederne for VR i køkkenbrancen, og vi prøvede deres demo i vores Daydream VR-briller. Demoen af et køkken blev fremvist i vores Daydream briller, og den viste et køkken i VR som man kunne bevæge sig rundt i. Man kikkege blot i noget tid på forskellige fikspunkter man “sprang” frem til. Lidt som man kender det fra Google Street View. Opløsningen var udemærket, men navigationen og opdateringshastigheden kunne godt blive mere flydende. Muligvis kunne nogle af de nyere flagship-smartphones bedre trække læsset, eller også kan det sikkert klares med en softwareopdatering. Vi opl
ever ofte at VR-funktioner bliver lanceret når det giver brugeren en merværdi – og at opdateringer derefter bliver udrullet løbende for at gøre oplevelsen bedre. Der er ingen tvivl om at VR bliver stort til fremvisning af interiør, både via VR og AR. Derfor en kudos til Invita for at være blandt de første på området.

Written by Andreas Sihm

Andreas har arbejdet med 360 graders indhold i 5 år, og holder jævnligt oplæg om emnet på konferencer.
Favorit VR-oplevelse: Google Street View

Ready Player One

Invita køkkener – nu med virtual reality