,

Nyt bud på mobilt VR: HTC Link

Det nye headset kommer ikke til at være en del af HTC’s Vive-serie, men satser snarere på at ramme det mobile marked.

HTC har annonceret, at de indleder et samarbejde med Ximmerse, der står bag tracking-teknologien Neon. Samarbejdet munder ud i et nyt VR-headset, HTC Link.

Headsettet benytter sig af Neon tracking-teknologien, der fungerer på stort set samme måde som PS VR’s tracking-teknologi: Et eksternt kamera tracker to controllere og brillen ved hjælp af lys.

Billede: Ximmerse.

Headsettet kommer altså ikke til at konkurrere med de løsninger, der bruger den såkaldte inside-out tracking, der tracker uden eksterne sensorer, men er i stedet et bud på en solid tracking-løsning til mobilt vr.

Det får det til at se ud som om HTC spiller på begge heste, når det kommer til næste generations VR-tech: Både på inside-out-teknologien med deres kommende VR-headset, HTC Vive Standalone – og nu også på det modsatte med deres HTC Link.
Iført de kyniske briller, ville man dog kunne sige, at det også peger på, at HTC er usikre på hvilken af de her teknologier, der kommer til at være vinderen af næste generations VR.

Billede: Ximmerse.

Hvornår HTC Link udkommer og hvad den kommer til at koste vides endnu ikke – men om ikke andet må man sige, at HTC efterhånden er ved at være godt dækkede ind med deres mange VR-headsets.

 

 

Björk udgiver ny musikvideo i Virtual Reality

Nyt bud på mobilt VR: HTC Link