,

UEFA Champions League finalen streames i VR i England

Englænderne får lov at at få de bedste sæder på stadion i VR, når BT Group livestreamer Champions League-finalen den 3. juni.

Af Mia Pilgaard

Der er nyt håb for dig der ikke har skaffet billetter til Champions League finalen den tredje juni i Cardiff, hvor Juventus møder Real Madrid.

Den engelske tv-service BT Group har nemlig annonceret, at de live-streamer kampen i virtual reality helt kvit og frit.
Det eneste du skal bruge er en ordentlig bredbåndsforbindelse og en VR-brille – og nårh ja – du skal også lige bo i England.

Men med live-streaming af Champions League Finalen giver det nu fans mulighed for at komme helt tæt på kampen og spillerne. Et nyt skridt mod en mere indlevende sportsoplevelse mener BT Consumer CEO, John Petter.

”Vi er spændte på at sende, hvad vi mener kommer til at blive den største direkte sendte 360° sportsbegivenhed nogensinde til vores kunder”, skriver BT Group I en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

BT Group er dog ikke den første tv-tjeneste til at bruge VR til at streame sport. Den amerikanske tv-kanal Fox begyndte allerede sidste år at vise både Super Bowl og UFC Fight Night i VR, i samarbejde med firmaet NextVR.

Der er dog ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil se mere og mere til alle vores yndlingshold og -atleter i den virtuelle verden. Forhåbentlig går der ikke længe før de danske tv-tjenester følger trop, så vi også kan være med i VR til næste års Champions League finale.

 

Google annoncerer “Worldsense” og samarbejde med VR-fabrikanter

UEFA Champions League finalen streames i VR i England